Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği Analizleri

Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği Analizleri

Canlı Çift Kabuklu Yumuşakçalar, Deniz Kestaneleri

Canlı Çift Kabuklu Yumuşakçalar, Deniz Kestaneleri

Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği gıdaların mikrobiyolojik kriterleri ile gıda ..

200,00TL

Ekmek - Ekmek Çeşitleri Analizi (Pide, Bazlama vb)

Ekmek - Ekmek Çeşitleri Analizi (Pide, Bazlama vb)

Ekmek - Ekmek Çeşitleri Analizi (Pide, Bazlama vb), Gıda Kontrol ve Analiz Laboratuvarı Mikrobiyoloj..

200,00TL

Her Türlü Et ve Sebze Yemekleri

Her Türlü Et ve Sebze Yemekleri

Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği gıdaların mikrobiyolojik kriterleri ile gıda ..

0,00TL

İşlenmiş Çift Kabuklu Yumuşakçalar, Kabuklular

İşlenmiş Çift Kabuklu Yumuşakçalar, Kabuklular

Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği gıdaların mikrobiyolojik kriterleri ile gıda ..

0,00TL

Sade Kek, Sade bisküvi, Sade Krakerler vb.

Sade Kek, Sade bisküvi, Sade Krakerler vb.

Sade Kek, Sade bisküvi, Sade Krakerler vb. Analizi, Gıda Kontrol ve Analiz Laboratuvarı Mikrobiyoloj..

0,00TL

Salata, Şarküteri Ürünleri ve Soğuk Mezeler

Salata, Şarküteri Ürünleri ve Soğuk Mezeler

Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği gıdaların mikrobiyolojik kriterleri ile gıda ..

0,00TL

Tartlar ve Yaş Pastalar

Tartlar ve Yaş Pastalar

Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği gıdaların mikrobiyolojik kriterleri ile gıda ..

0,00TL

Tatlılar (puding, muhallebi, aşure, krema)

Tatlılar (puding, muhallebi, aşure, krema)

Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği gıdaların mikrobiyolojik kriterleri ile gıda ..

0,00TL

Taze Soğutulmuş Dondurulmuş Balıklar

Taze Soğutulmuş Dondurulmuş Balıklar

Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği gıdaların mikrobiyolojik kriterleri ile gıda ..

0,00TL

Tüketime Hazır Pişirilmiş Unlu Mamüller (Pide vb)

Tüketime Hazır Pişirilmiş Unlu Mamüller (Pide vb)

Tüketime Hazır Pişirilmiş Unlu Mamüller Analizi (Pide vb), Gıda Kontrol ve Analiz Laboratuvarı Mikro..

0,00TL

Unlu Mamuller (makarna, börek,pizza,mantı..)

Unlu Mamuller (makarna, börek,pizza,mantı..)

Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği gıdaların mikrobiyolojik kriterleri ile gıda ..

0,00TL

Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 12 (1 Sayfa)
Web sitemizdeki çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez (Cookie) Politikası’nı incelemenizi rica ederiz.
Onaylıyorum