Enstrümental Analizler

Enstrümental Analizler

Alkol Miktarı Tayini

Alkol Miktarı Tayini

Gıda ürünlerinde alkol denilince kastedilen etanol veya etilalkoldür. Sarhoşluk veren madde olan eti..

240,00TL

Benzen Analizi

Benzen Analizi

Gıda Ürünlerinde Benzen Analizi ısıl işlem sonrası oluşabilecek benzen tespiti için yapılmaktadır.Be..

296,00TL

Bitkisel Yağ Aranması

Bitkisel Yağ Aranması

Süt ve süt ürünleri için Türk Gıda Kodeksi'nde ürüne özgü hayvansal kaynaklı yağ dışında dışarıdan h..

283,00TL

Çoklu Doymamış Yağ Asitleri Analizi
Delta C13 Değerleri ve C4 Şeker Analizi

Delta C13 Değerleri ve C4 Şeker Analizi

Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği Bal Tebliği’ne göre, çiçek balında, protein ve ham bal delta C13 değer..

295,00TL

Doymamış Yağ Asitleri Analizi

Doymamış Yağ Asitleri Analizi

Bilgi Yok..

208,00TL

Doymuş Yağ Asitleri Analizi

Doymuş Yağ Asitleri Analizi

Bilgi Yok..

208,00TL

Eritrodiol ve Uvaol Miktarı

Eritrodiol ve Uvaol Miktarı

1)      Eritrodiol ve uvaol (toplam sterol içerisinde) (%)Zeytin yağındaki iki temel triterpen dial..

450,00TL

Etil Alkol Miktar Tayini

Etil Alkol Miktar Tayini

Bilgi Yok..

208,00TL

Ferrolaktat Miktarı (Demir Cinsinden)
Ftalat Analizi (DEF, DİBF)

Ftalat Analizi (DEF, DİBF)

Fitalat gıda ile temas eden malzemelerden gıdalara bulaşma riski olan ve kansorejen maddelerdir. Di ..

1.000,00TL

Gerçek ve Teorik ECN 42

Gerçek ve Teorik ECN 42

   Türk Gıda Kodeksi'ne göre zeytinyağında saflık kriterlerini belirleyen kontrol parametreleri aras..

350,00TL

Hekzan Analizi

Hekzan Analizi

Bilgi Yok..

242,00TL

Kafein Tayini

Kafein Tayini

Bilgi Yok..

215,00TL

Gösterilen: 1 ile 15 arası, toplam: 30 (2 Sayfa)
Web sitemizdeki çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez (Cookie) Politikası’nı incelemenizi rica ederiz.
Onaylıyorum