Enstrümental Analizler
Alkollü İçeceklerde Metil Alkol Miktar Tayini
Distile alkollü içkilerde metil alkol miktarı tespitidir...
0,00TL
Benzen Analizi
Gıda Ürünlerinde Benzen Analizi ısıl işlem sonrası oluşabilecek benzen tespiti için yapılmaktadır...
0,00TL
Bitkisel Yağ Aranması
Süt ve süt ürünleri için Türk Gıda Kodeksi'nde ürüne özgü hayvansal kaynaklı yağ dışında dışarıdan h..
0,00TL
Çoklu Doymamış Yağ Asitleri Analizi
GC ile yapılan Yağ Asitleri Kompozisyonu Analizi, zeytinyağının saflık kriterlerinden biri olup..
0,00TL
Delta C13 Değerleri ve C4 Şeker Analizi
Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği Bal Tebliği’ne göre, çiçek balında, protein ve ham bal delta C13 değer..
0,00TL
Doymuş Yağ Asitleri Analizi
Yağ asitleri genelde doymuş ve doymamış yağ asitleri olarak ikiye ayrılmaktadırlar. Tek bir çift bağ..
0,00TL
Eritrodiol ve Uvaol Miktarı
1) Eritrodiol ve uvaol (toplam sterol içerisinde) (%)Zeytin yağındaki iki temel triterpen dial..
0,00TL
Ftalat Analizi
Fitalat gıda ile temas eden malzemelerden gıdalara bulaşma riski olan ve kansorejen maddelerdir.&nbs..
0,00TL
Gıdalarda Alkol Aranması
Gıda ürünlerinde alkol denilince kastedilen etanol veya etilalkoldür. Sarhoşluk veren madde olan eti..
0,00TL
GIDALARDA BHA, BHT, TBHQ MİKTAR TAYİNİ
Türk Gıda Kodeksi (TGK) Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliğinde belirtilen, tüketime hazır gıdaya üreti..
0,00TL
Kafein Tayini
Kafein, çay, kahve gibi gıdalarda ve kakao gibi birçok bitkinin yaprağında, tohumunda, meyvesinde bu..
0,00TL
Kolesterol Tayini
Kolesterol, hayvanların vücut dokularındaki hücre zarlarında bulunan ve kan plazmasında taşınan bi..
0,00TL