Yem Analizleri

Yem Analizleri

Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini

Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini

Karma yem üretiminde kullanılan bitkisel kökenli yemlerin hasatından depolanmasına  kadar ki il..

0,00TL

Bakır (Cu) Tayini

Bakır (Cu) Tayini

Ağır metaller yerkabuğunda doğal olarak bulunan bileşiklerdir. Bozulmaz ve yok edilemezler. Küçük bi..

0,00TL

Escherichia coli 0157 Analizi

Escherichia coli 0157 Analizi

E. coli O 157 ’nin kaynağı sığırlar olarak kabul edilmekle birlikte, sıcak kanlı hayvanlarda ve insa..

0,00TL

Fosfor (P) Tayini

Fosfor (P) Tayini

Ağır metaller yerkabuğunda doğal olarak bulunan bileşiklerdir. Bozulmaz ve yok edilemezler. Küçük bi..

0,00TL

Ham Kül Tayini

Ham Kül Tayini

   Ham Kül Tayini   Y emlerdeki inorganik madde miktarını belirlemek amacıyla yapılan  ham kül t..

0,00TL

Ham Protein Tayini

Ham Protein Tayini

Yemlerde Ham Protein Tayini Yöntemin Prensibi ; Bu metot, Kjeldahl metodu ile tayin edilen azot içer..

0,00TL

Ham Yağ Tayini

Ham Yağ Tayini

Yemlerde Ham Yağ Tayini   Yöntemin Prensibi   Yem örneğinin yağ çözücü maddeler ile (etil, eter..

0,00TL

Koliform Bakteri Analizi

Koliform Bakteri Analizi

Koliformlar, sıcak kanlı hayvanların bağırsaklarında yaşayan ve hayvanların fiziksel atıklarında, dı..

0,00TL

Küf Maya Analizi

Küf Maya Analizi

 ..

0,00TL

Metabolik Enerji Analizi

Metabolik Enerji Analizi

Bilgi Yok..

0,00TL

Molibden (Mo) Analizi

Molibden (Mo) Analizi

Yemlerdeki esansiyel iz elementlerde organizmada bazı madde değişimi olaylarında kendine özgü görev ..

0,00TL

Nem Miktarı Tayini

Nem Miktarı Tayini

Nem Tayini Yemler su ve kuru madde olmak üzere iki temel kısımdan meydana gelir. Bütün yemler mutla..

0,00TL

Nişasta Miktar Tayini

Nişasta Miktar Tayini

Tahıl tanelerinden, özellikle buğdaydan ve pirinçten, bezelye, mercimek gibi kimi baklagillerin tane..

0,00TL

pH Tayini

pH Tayini

Yemlerde pH Tayini Yemlerde mikroorganizmaların çoğalmaması için pH aralığının 5.5-7.0 arasında olma..

0,00TL

Gösterilen: 1 ile 15 arası, toplam: 19 (2 Sayfa)
Web sitemizdeki çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez (Cookie) Politikası’nı incelemenizi rica ederiz.
Onaylıyorum