Alışveriş sepetiniz boş!
Tahılların 1000 tanesinin gram olarak ağırlığı bin dane ağırlığı olara..
0,00TL
Ambalajlanmış madde ve mamüllerin kütle ve hacimlerin kontrolünde kullanılan genel kontrol esasları ..
Verilen bir hacimdeki bir cismin kütlesinin, aynı hacimdeki bir mukayese cisminin kütlesine oranıdır..
Süne zararı görmüş buğday veya bunlardan elde edilen unların belirlenmesinde uygulanan bir yöntemdir..
Türk Gida Kodeksi Yönetmeliği Çikolata Ve Çikolata Ürünleri Tebliği (Tebliğ No:2003/23) çikolata ve ..
Konserve ürünlerde yapılan bombaj ve sızıntı kontrolüne dayanan fiziksel analizdir...
Pastırma üretiminde; buy otu tohumu unu, toz kırmızıbiber ve sarımsak karışımının tuz ve su ile karı..
Düşme Sayısı Analizi buğday kırması veya unlarda diastatik aktiviteyi belirlemede kullanılan bir yön..
Balın elektriği geçirme kabiliyeti olarak tanımlanabilir. İletkenlik değeri balın cinsini belirleme..
Vanilyada erime noktasını tespit etmek amacıyla yapılmaktadır...
Örneğin ağırlığını belirlemek amacıyla yapılan fiziksel bir testtir...
Tohumlar, hububatlar ve yemlerde yapılan hasarlı tane tayin tespiti için yapılan fiziksel analizdir...
Zararlıları tarafından zarara uğratılmış kırık, cılız, delik, emilmiş ve bütün yulaf taneleri tespit..
Homojenizasyon kontrolü ile homojenizasyon işleminin yeterli şekilde yapılıp yapılmadığının kontrol ..
Mercimekte kabuğu soyulmamış tane sayısını tespit amacıyla yapılan fiziksel analizdir...