Alışveriş sepetiniz boş!
0,1 M HCl de çözünen külde alkalinite analizi gıda kontrol laboratuvarımızın kimyasal analiz bölümü..
0,00TL
Acılık Tayini Analizi işlenmiş et ürünlerinde (kavurma vb.), tahin yağında, salamura zeytinlerde kal..
Alkali fosfataz analizi, sütün iyi bir şekilde pastörize edilip edilmediğini veya pastörize süte çiğ..
Kokuşma tespiti genellikle et ve et ürünlerinin kullanılabilirliğini ve suda organik madde varlığını..
Asitlik tercihen asit değeri ya da, alternatif olarak, geleneksel hesaplanan asitlik olarak ifade ed..
Numunenin uygun çözücüyle ekstrakte edilip yağının çıkarılması, çıkan yağın indikatör eşliğinde baz ..
Kül, gıdalarda mineral ve tuz içeriğinin bir göstergesidir. Belli bir miktar numunenin yakılıp külle..
Bilgi Yok..
Çikolatada süt yağı miktar analizi, gıda kontrol laboratuvarımızın kimyasal analiz bölümünde çalışıl..
Derişimi belli olan şeker çözeltisi hazırlanır, 0.45 μm gözenekli membran filtreden süzme cihazı yar..
Çözünmeyen safsızlıklar analizi, Zeytinyağının üretimi sırasındaki kötü işlemlerin sonucunda yağ içe..
Çözünür Katı Madde Analizi, içerisinde çözünmüş madde içeren çözeltilerde ışık yoğunluğu farklı orta..
Ürünlerin birbirleri üzerindeki yüzey aktiviteleri sonucu oluşan çözünürlük, ürünlerin sıvı içersind..
Bal, enzimler bakımından oldukça zengindir. Isı ve ışık başta diastaz ve invertaz olmak üzere balda..