Kimyasal Gıda Analizleri
0,1M HCl de Çözünen Külde Alkalinite Analizi
0,1 M HCl de çözünen külde alkalinite analizi gıda kontrol laboratuvarımızın kimyasal analiz bölümü..
0,00TL
Acılık Tayini
Acılık Tayini Analizi işlenmiş et ürünlerinde (kavurma vb.), tahin yağında, salamura zeytinlerde kal..
0,00TL
Alkali Fosfataz Analizi
Alkali fosfataz analizi, sütün iyi bir şekilde pastörize edilip edilmediğini veya pastörize süte çiğ..
0,00TL
Amonyak Tayini
Kokuşma tespiti genellikle et ve et ürünlerinin kullanılabilirliğini ve suda organik madde varlığını..
0,00TL
Asit Sayısı (Değeri) Tayini
Asitlik tercihen asit değeri ya da, alternatif olarak, geleneksel hesaplanan asitlik olarak ifade ed..
0,00TL
Asitlik (Özütlenmiş Yağda Oleik Asit Cins.)
Numunenin uygun çözücüyle ekstrakte edilip yağının çıkarılması, çıkan yağın indikatör eşliğinde baz ..
0,00TL
Asitte Çözünmeyen Kül Miktar (Yağsız Kuru Maddede)
Kül, gıdalarda mineral ve tuz içeriğinin bir göstergesidir. Belli bir miktar numunenin yakılıp külle..
0,00TL
Çikolatada Süt Yağı Miktar Analizi
Çikolatada süt yağı miktar analizi, gıda kontrol laboratuvarımızın kimyasal analiz bölümünde çalışıl..
0,00TL
Çözelti Rengi Puanı Analizi
Derişimi belli olan şeker çözeltisi hazırlanır, 0.45 μm gözenekli membran filtreden süzme cihazı yar..
0,00TL
Çözünmeyen Safsızlıklar Analizi
Çözünmeyen safsızlıklar analizi, Zeytinyağının üretimi sırasındaki kötü işlemlerin sonucunda yağ içe..
0,00TL
Çözünür Katı Madde Analizi
Çözünür Katı Madde Analizi, içerisinde çözünmüş madde içeren çözeltilerde ışık yoğunluğu farklı orta..
0,00TL
Çözünürlük Analizi
Ürünlerin birbirleri üzerindeki yüzey aktiviteleri sonucu oluşan çözünürlük, ürünlerin sıvı içersind..
0,00TL
Diastaz Sayısı Analizi
Bal, enzimler bakımından oldukça zengindir. Isı ve ışık başta diastaz ve invertaz olmak üzere balda..
0,00TL