Sade Kek, Sade bisküvi, Sade Krakerler vb. Analizi, Gıda Kontrol ve Analiz Laboratuvarı Mikrobiyolojik Gıda Analizleri Bölümü'nde çalışılmaktadır.
Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği gıdaların mikrobiyolojik kriterleri ile gıda işletmecilerinin uyması ve uygulaması gereken kuralları belirlemektir.
Sade kek, sade bisküvi, sade krakerler vb. kaplamalı, dolgulu ve/veya çeşnili bisküviler, kekler ve krakerler ve gofret (sade, dolgulu, kaplamalı vb.) Mikrobiyolojik Analiz Paketi;
-*Koliform bakteri
-*Salmonella spp. analizlerini kapsamaktadır.
Gıda işletmecisi; Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği Ek-1'de belirlenmiş numune sayısından az olmamak şartıyla en uygun numune alma sıklığına karar verir. Gıda işletmecisi bu kararı; gıdanın tüketim talimatlarını da dikkate alarak, iyi hijyen uygulamalarına ve HACCP ilkelerine dayalı oluşturulan prosedürlerine göre verir.
'*' işaretli analizler 17025 TURKAK akreditasyon kapsamında olup, analizler ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak Gıda Kontrol Laboratuvarımızda gerçekleştirilerek raporlama işlemleri yapılmaktadır.
Sade Kek, Sade bisküvi, Sade Krakerler vb.
3-4 iş günü
500 g/ml
*Koliform bakteri -ISO 4832 *Salmonella spp.- ISO 6579-1
'*'işaretli analizler TURKAK tarafından TS EN ISO/IEC 17025 standardına göre akredite edilmiştir.
-
0,00TL
- KDV Dahildir