Tüketime Hazır Pişirilmiş Unlu Mamüller Analizi (Pide vb), Gıda Kontrol ve Analiz Laboratuvarı Mikrobiyolojik Gıda Analizleri Bölümü'nde çalışılmaktadır.
Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği gıdaların mikrobiyolojik kriterleri ile gıda işletmecilerinin uyması ve uygulaması gereken kuralları belirlemektir.
Tüketime Hazır (Pişirilmiş) Her Türlü Unlu Mamül (Makarna, her türlü börek, lahmacun, pide,pizza, mantı vb.) Mikrobiyolojik Analiz Paketi;
-*E.coli
-Stafilokokal enterotoksin
-*Bacillus cereus
-*Salmonella analizlerini kapsamaktadır.
Gıda işletmecisi;Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği Ek-1’de belirlenmiş numune sayısından az olmamak şartıyla en uygun numune alma sıklığına karar verir. Gıda işletmecisi bu kararı; gıdanın tüketim talimatlarını da dikkate alarak, iyi hijyen uygulamalarına ve HACCP ilkelerine dayalı oluşturulan prosedürlerine göre verir.
'*' işaretli analizler 17025 TURKAK akreditasyon kapsamında olup, analizler ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak Gıda Kontrol Laboratuvarımızda gerçekleştirilerek raporlama işlemleri yapılmaktadır.
Tüketime Hazır Pişirilmiş Unlu Mamüller (Pide vb)
4-5 iş günü
500 g/ml
*ISO 16649-2, AOAC 993.06-ELİSA, *ISO 7932 , *TS EN ISO 6579-1
'*'işaretli analizler TURKAK tarafından TS EN ISO/IEC 17025 standardına göre akredite edilmiştir.
-
0,00TL
- KDV Dahildir