Koyulaştırılmış süt,yağlı, yağı kısmen veya tamamen alınmış sütten veya bu ürünlerin karışımından suyun doğrudan kısmi olarak uzaklaştırılması ile elde edilen, içine süttozu ve/veya krema katılabilen, şekerli veya şekersiz sıvı ürününüdür.
Koyulaştırılmış süt ve süttozu üretiminde kullanılan süt, "Türk Gıda Kodeksi - Çiğ Süt ve Isıl İşlem Görmüş İçme Sütleri Tebliği"nde belirtilen şartlarına uygun olmak durumundadır.
Koyulaştırılmış sütte yapılan analizler;
Süt yağı,
Süt kuru maddesi,
E 300,
E 301,
E 304,
E 322,
E 331,
E 332,
E 338-452,
*Kurşun,
Dioksinler,
*Enterobacteriaceae
*Koagulaz pozitif stafilakoklar,
*E.coli
*Salmonella analizleri yapılmaktadır.
*Ürün grubuna bağlı olarak analizler değişkenlik gösterdiğinden, analizleri satın almadan önce bizlere danışmanızı öneririz.
Koyulaştırılmış Süt Analizleri
5 gün
500 gr
TGK 2005/18
"*"işaretli analizler TURKAK tarafından TS EN ISO/IEC 17025 standardına göre akredite edilmiştir.
-
0,00TL
- KDV Dahildir