Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliğinin amacı, tüketime sunulan ekmek, ekmek çeşitleri, diğer ekmek çeşitleri ve ekşi hamur ekmeklerinin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretim, muhafaza, taşıma ve pazarlanmasını sağlamak üzere bu ürünlerin özelliklerini belirlemektir.
Mısırlı Ekmek ;buğday ununa en az % 20 mısır unu ve/veya mısır irmiği ilave edilip tekniğine uygun olarak üretilen ekmek çeşididir.
Mısırlı Ekmekte yapılan analizler;
Rutubet
Tuz
E 280-283
Deoksinivalenol (DON)
Zearalenon
Rope sporu
*Küf-Maya analizlerini kapsamaktadır.
*Ürün grubuna bağlı olarak analizler değişkenlik gösterdiğinden, analizleri satın almadan önce bizlere danışmanızı öneririz.
Mısırlı Ekmek Analizleri
5 gün
500 gr
TGK 2012/2
"*"işaretli analizler TURKAK tarafından TS EN ISO/IEC 17025 standardına göre akredite edilmiştir.
-
0,00TL
- KDV Dahildir