Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliğinin amacı, tüketime sunulan ekmek, ekmek çeşitleri, diğer ekmek çeşitleri ve ekşi hamur ekmeklerinin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretim, muhafaza, taşıma ve pazarlanmasını sağlamak üzere bu ürünlerin özelliklerini belirlemektir.
Tam Buğday Unu Ekmeği,buğday ununa en az % 60 oranında tam buğday unu ilave edilip tekniğine uygun olarak üretilen ekmek çeşididir.
Tam Buğday Unu Ekmeğinde yapılan analizler;
Rutubet
Tuz
E 280-283
Deoksinivalenol (DON)
Zearalenon
Rope sporu
*Küf-Maya analizlerini kapsamaktadır.
*Ürün grubuna bağlı olarak analizler değişkenlik gösterdiğinden, analizleri satın almadan önce bizlere danışmanızı öneririz.
Tam Buğday Ekmeği Analizleri
5 gün
500 gr
TGK 2012/2
"*"işaretli analizler TURKAK tarafından TS EN ISO/IEC 17025 standardına göre akredite edilmiştir.
-
0,00TL
- KDV Dahildir