Pestisit  kalıntı miktarları Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği’nin  Pestisit  Kalıntıları bölümüne uygun olmalıdır. Bu kurallara ek olarak balda maksimum  pestisit  kalıntı limiti en fazla 0.01  mg /kg olmalıdır.

Balda bakılan Pestisitler  Amitraz ve Kaumafos'dur.

Pestisit Analizleri

ANALİZ SÜRESİ
7 iş günü
NUMUNE MİKTARI
250 g
ANALİZ YÖNTEMİ
-
AKREDİTASYON STANDART BİLGİSİ
Bilgi Yok
  • 0,00TL

  • KDV Dahildir


Benzer Analizler

1000 Dane Ağırlığı

1000 Dane Ağırlığı

Tahılların 1000 tanesinin gram olarak ağırlığı bin dane ağırlığı olara..

0,00TL

Acılık Tayini

Acılık Tayini

Acılık Tayini Analizi işlenmiş et ürünlerinde (kavurma vb.), tahin yağında, salamura zeytinlerde kal..

0,00TL

Aflatoksin B1 Analizi

Aflatoksin B1 Analizi

Mikotoksinler yem ve gıda maddelerinde fungus türleri tarafından sentezlenen insan ve hayvanlara tok..

0,00TL

Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini

Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini

Karma yem üretiminde kullanılan bitkisel kökenli yemlerin hasatından depolanmasına  kadar ki il..

0,00TL

Aflatoksin M1 Tayini

Aflatoksin M1 Tayini

Gönderilecek olan ürün homojen dağılım göstermeli ve bütünün tamamını temsil edecek şekilde örneklem..

0,00TL

Çiçek Balı Analizleri

Çiçek Balı Analizleri

Bal analizleri,Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliğine (TGK 2012/58)  göre, balın tekniğine uygun ve hijyeni..

0,00TL

Çiçek ve Salgı Balı Karışımı Analizleri

Çiçek ve Salgı Balı Karışımı Analizleri

Bal analizleri,Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliğine (TGK 2012/58) göre, balın tekniğine uygun ve hijyeni..

0,00TL

Pestisit Analizleri

Pestisit Analizleri

Pestisit  kalıntı miktarları Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği’nin  Pestisit  Kalıntıları bölümüne uygun..

0,00TL

Web sitemizdeki çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez (Cookie) Politikası’nı incelemenizi rica ederiz.
Onaylıyorum