Bal analizi, tüketiciler tarafından satın alınan balların,kalite kriterlerini karşılayıp karşılamadıklarını belirlemek amacıyla gerçekleştirilen 4 farklı analizi içermektedir.

 

Bal analiz paketi içinde yer alan analiz parametreleri şunlardır: 

Şeker Profili Analizi

Diastaz Sayısı Analizi

Prolin Analizi

Delta C13 Değerleri ve C4 Şeker Analizi

 

Bal Kalitesi Analizleri

ANALİZ SÜRESİ
5-7 iş günü
NUMUNE MİKTARI
1000 gr
ANALİZ YÖNTEMİ
Analiz parametrelerine göre değişiklik göstermektedir.
AKREDİTASYON STANDART BİLGİSİ
Analiz parametrelerine göre değişiklik göstermektedir.
  • 750,00TL

  • KDV Dahildir


Benzer Analizler

1000 Dane Ağırlığı

1000 Dane Ağırlığı

Tahılların 1000 tanesinin gram olarak ağırlığı bin dane ağırlığı olara..

70,00TL

281-24-236 Pamuk Tip Belirleme Analizi

281-24-236 Pamuk Tip Belirleme Analizi

GDO Analiz Stratejisi Uygulama Talimatına göre analizler aşama aşama yapılmaktadır.Tüm Gıda, yem ve ..

650,00TL

3006-210-23 Pamuk Tip Belirleme Analizi

3006-210-23 Pamuk Tip Belirleme Analizi

GDO Analiz Stratejisi Uygulama Talimatına göre analizler aşama aşama yapılmaktadır. Tüm Gıda, yem..

650,00TL

Acılık Tayini (Kreiss)

Acılık Tayini (Kreiss)

Acılık Tayini Analizi işlenmiş et ürünlerinde (kavurma vb.), tahin yağında, salamura zeytinlerde kal..

60,00TL

Aflatoksin B1 Analizi

Aflatoksin B1 Analizi

Mikotoksinler yem ve gıda maddelerinde fungus türleri tarafından sentezlenen insan ve hayvanlara tok..

320,00TL

Çiçek Balı Analizleri

Çiçek Balı Analizleri

Bal analizleri,Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliğine (TGK 2012/58)  göre, balın tekniğine uygun ve hijyeni..

1.250,00TL

Çiçek ve Salgı Balı Karışımı Analizleri

Çiçek ve Salgı Balı Karışımı Analizleri

Bal analizleri,Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliğine (TGK 2012/58) göre, balın tekniğine uygun ve hijyeni..

1.250,00TL

Fırıncılık Balı Analizi

Fırıncılık Balı Analizi

Bal analizleri,Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliğine (TGK 2012/58) göre, balın tekniğine uygun ve hijyeni..

1.250,00TL

Web sitemizdeki çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez (Cookie) Politikası’nı incelemenizi rica ederiz.
Onaylıyorum