Sülfatlanmış kül miktarı, nişasta ve ürünlerinde numuneye sülfürik asit ilave edilerek 525±25°C'de yakılmasıyla elde edilir. Sülfürik asit, organik maddelerin parçalanmasını kolaylaştırır ve uçucu klorürlerin uçucu olmayan sülfatlara dönüşerek kaybolmalarını önler.
Sülfatlanmış kül analizi, gıda kontrol laboratuvarımızın kimyasal analiz bölümünde çalışılmakta olup, varsa ilgili ürün hakkında yayımlanmış olan standart veya tebliğe göre değerlendirme yapılarak ya da müşteri talepleri doğrultusunda özel olarak raporlanır.
Kül Analizi
3 gün
1000g
Gravimetrik
Akreditasyon kapsamımızda bulunmamaktadır. TS 6361 EN ISO 5809 standardına göre çalışılmaktadır.
-
0,00TL
- KDV Dahildir