K Vitamini yağda çözünen vitaminlerden birisidir.K Vitamini genellikle yeşil yapraklı sebzelerde bulunmaktadır.Kara lahana, yeşil lahana, ıspanak, şalgam, hardal, marul gibi yeşil yapraklı sebzeler, brokoli, taze soğan, maydanoz, kuşkonmaz,brüksel lahanası ve karnabahar, K vitamini açısından zengin besinlerdir.
Diğer K vitamini kaynakları süt ürünleri, tahıllar, bitkisel yağlar, soya fasulyesi, maydanoz, köri, biber, salatalık turşusu, havuç, kereviz, böğürtlen, yaban mersini, dut, incirdir.
Türk Gıda Kodeksinde belirtilmiş oranlarda kullanımına izin verilmektedir.Ürünlerde kullanılan oranların tespiti için bu analiz gerçekleştirilmektedir.
Gıdalarda Vitamin K1 Analizi (Fillokinon)
15 gün
500 gr/ 500 ml
HPLC FLD
Akreditasyon kapsamında değildir.
-
0,00TL
- KDV Dahildir