Hijyeni Yönetmeliğinin amacı, tesislerde gerekli ekipman ve dezenfeksiyonlarla temiz bir çalışma sahası yaratmaktır.

Temizlik ve hijyenin önemli olduğu tüm tekstil kullanım alanları için uygun ürünlerden swap örnekleri alınarak mikrobiyolojik olarak incelemeler yapılır.

Tekstil firmalarında yüzey hijyenlerinde bakılması gereken parametreler;

*Escherichia coli

*Staphylococcus aureus

*Toplam koliform

Aerobik koloni sayımı

Küf-Maya

Analizleri çalışılmaktadır.

Yüzey ve Ekipman Hijyen Kontrolü(5 bakteri)

ANALİZ SÜRESİ
5 gün
NUMUNE MİKTARI
1 adet swap
ANALİZ YÖNTEMİ
ISO 18593, ISO 16649-2 ISO 18593 ISO 4832 ISO 18593, ISO 6888-1
AKREDİTASYON STANDART BİLGİSİ
"*"işaretli analizler TURKAK tarafından TS EN ISO/IEC 17025 standardına göre akredite edilmiştir.
  • 0,00TL

  • KDV Dahildir


Benzer Analizler

1000 Dane Ağırlığı

1000 Dane Ağırlığı

Tahılların 1000 tanesinin gram olarak ağırlığı bin dane ağırlığı olara..

0,00TL

Acılık Tayini

Acılık Tayini

Acılık Tayini Analizi işlenmiş et ürünlerinde (kavurma vb.), tahin yağında, salamura zeytinlerde kal..

0,00TL

Aflatoksin B1 Analizi

Aflatoksin B1 Analizi

Mikotoksinler yem ve gıda maddelerinde fungus türleri tarafından sentezlenen insan ve hayvanlara tok..

0,00TL

Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini

Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini

Karma yem üretiminde kullanılan bitkisel kökenli yemlerin hasatından depolanmasına  kadar ki il..

0,00TL

Aflatoksin M1 Tayini

Aflatoksin M1 Tayini

Gönderilecek olan ürün homojen dağılım göstermeli ve bütünün tamamını temsil edecek şekilde örneklem..

0,00TL

Personel Eli Hijyen Kontrolü

Personel Eli Hijyen Kontrolü

Gıda Hijyeni Yönetmeliğinin amacı, gıda güvenilirliği açısından tüketicinin korunmasını sağlamak am..

0,00TL

Yüzey ve Ekipman Hijyen Kontrolü

Yüzey ve Ekipman Hijyen Kontrolü

Hijyeni Yönetmeliğinin amacı, tesislerde gerekli ekipman ve dezenfeksiyonlarla temiz bir çalışma sah..

0,00TL

Yüzey ve Ekipman Hijyen Kontrolü(5 bakteri)

Yüzey ve Ekipman Hijyen Kontrolü(5 bakteri)

Hijyeni Yönetmeliğinin amacı, tesislerde gerekli ekipman ve dezenfeksiyonlarla temiz bir çalışma sah..

0,00TL

Web sitemizdeki çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez (Cookie) Politikası’nı incelemenizi rica ederiz.
Onaylıyorum