Genellikle gliserol olarak da adlandırılan gliserin, tatlı bir tada sahip renksiz, kokusuz ve zehirli olmayan bir sıvıdır. Su ve alkol ile karışabilen gliserin doğal veya sentetik olabilir. Doğal gliserin, hayvansal veya bitkisel yağların hidrolizinin bir sonucu olarak üretilir. Hidroliz, bir maddenin suya tepki göstermesi ve bunun sonucunda kimyasal bir bağın parçalanmasıdır. Sentetik gliserin, petrol, propilen ve klor içeren kimyasal işlemlerle üretilir.
Gliserin %35 gliserin, %20 metanol, %30 yağ, %10 su, %5 sodyum'dan oluşmaktadır. C3H8O3 şeklinde formüllenir.
Gliserin Tayini
5 iş günü
500 g/ml
Titrimetrik Metot
Bu analiz TURKAK tarafından TS EN ISO/IEC 17025 standardına göre akredite edilmiştir
-
0,00TL
- KDV Dahildir