Genellikle gliserol olarak da adlandırılan gliserin, tatlı bir tada sahip renksiz, kokusuz ve zehirli olmayan bir sıvıdır. Su ve alkol ile karışabilen gliserin doğal veya sentetik olabilir. Doğal gliserin, hayvansal veya bitkisel yağların hidrolizinin bir sonucu olarak üretilir. Hidroliz, bir maddenin suya tepki göstermesi ve bunun sonucunda kimyasal bir bağın parçalanmasıdır. Sentetik gliserin, petrol, propilen ve klor içeren kimyasal işlemlerle üretilir.

Gliserin %35 gliserin, %20 metanol, %30 yağ, %10 su, %5 sodyum'dan oluşmaktadır. C3H8O3 şeklinde formüllenir.

Gliserin Tayini

ANALİZ SÜRESİ
5 iş günü
NUMUNE MİKTARI
500 g/ml
ANALİZ YÖNTEMİ
Titrimetrik Metot
AKREDİTASYON STANDART BİLGİSİ
Bu analiz TURKAK tarafından TS EN ISO/IEC 17025 standardına göre akredite edilmiştir
  • 0,00TL

  • KDV Dahildir


Benzer Analizler

Alerjen Tarama  Analizi

Alerjen Tarama Analizi

Kozmetik Ürünlerde Alerjen Tarama Analizi, Esans içeriğinde Avrupa Birliği tarafından sakıncalı bulu..

0,00TL

Alkolde Çözünmeyen Maddeler

Alkolde Çözünmeyen Maddeler

Temizlik ürünlerinde kullanılan maddelerin çözünürlüğünü kapsar...

0,00TL

Antifungal Aktivite Analizi

Antifungal Aktivite Analizi

Antifungal aktivite analizi; ürün içerisinde kullanılan antifungal maddenin funguslar(Küf ve maya) ü..

0,00TL

Aşındırıcılık
Baryum (Ba) Analizi

Baryum (Ba) Analizi

Baryum Analizi için kozmetik ve endüstriyel ürünlerde  herhangi bir limit değer bulunmamaktadır. Bu ..

0,00TL

Florür (Diş Macunu)

Florür (Diş Macunu)

Florür, yer yüzünün hemen hemen her yerinde yaygın olarak bulunan doğal bir mineraldir ve çürükleri ..

0,00TL

FTIR Analizi

FTIR Analizi

Bilgi Yok..

0,00TL

Gliserin Tayini

Gliserin Tayini

Genellikle gliserol olarak da adlandırılan gliserin, tatlı bir tada sahip renksiz, kokusuz ve zehirl..

0,00TL

Web sitemizdeki çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez (Cookie) Politikası’nı incelemenizi rica ederiz.
Onaylıyorum